KIEHL’S!!!

Minu näonahk on kui uuesti sündinud ja ma tunneks end viimase reeturina, kui ei jagaks teiega seda pisikest saladust. Blogides, Instagramis ja Pinterestis hõljudes olen mitmeid kordi märganud salapärast brändi Kiehl’s. Miks sellest räägitakse nii palju? Kas Kiehl’s tekitab ka teis uudishimu? Minul igatahes küll ja seda ka põhjendatult…
Tutvustan nüüd end kui uue Kiehl’si fännina. Kaubamaja iluosakonnast on raske mööda kõndida, ilma et ei näeks valgetes kitlites naisterahvaid mõnusasti muheledes koos doktor luukerega. Olles pikka aega ühe silmaga neid tooteid luuranud saabus minu uksetaha väike, kuid suure sisuga pakike.
Paki sees oli nahka pehvendav Body Lotion, palju kiidetud Ultra Facial Cream, dermatoloogiline näoõli/seerum Clearly Corrective Dark Spot Solution ning populaarsuselt number 1 toode Midnight Recovery Concentrate. Olen neid tooteid vähem kui nädal kasutanud ja no joke, mida need minu nahaga teinud on. Kasutan neid tooteid natuke pikemalt, siis saan ehk teiega jagada before ja after võrdluseid. PS! Allpool on täpsemad toodete kirjeldused.
Kiehl’s tooteid saad osta Tallinna Kaubamaja iluosakonnast ja ära unusta vajutada follow Kiehl’s Estonia Instagrami ja Facebooki lehele.

Kiehls

Ja vot ainult kandikul ma neid teile serveeringi.

kiehls5

Kahjuks, kahjuks, kahjuks olin aastaid tagasi mina see Eesti randade grillkana ja mitte ainult suvel. Tänu sellele kannatan nüüd pigmendilaikude ja naha kuivuse käes. Just selles samas läbipaistvas klaasikese sees on killuke imet. See tasandab nahalt pigmendilaigud ja naha värvivead. Mõju on silmnähtav, hajutades naha värvivead ja ühtlustades selle tooni. Isiklikult meeldib mulle just kõige enam see, et saan seda vahetult enne voodisse pugemist nahale kanda, kuna see imendub mõne sekundiga ning ei pea kartma, et padijale ilmuksid rasvased jäljed.

kihels3

See imekreem sobib nii normaalsele, kuivale kui ka väga rasusele nahale. Talvel on minu näonahk topelt kuiv ning see kreem on senimaani hoidnud naha niisutatuna 24h. Ma ei kannata, kui näokreemile on lisatud mõni lõhn, see tekitab küsimust, et mida ma praegu oma näonahale kannan. Õnneks Ultra Facial Cream on praktiliselt lõhnatu ja sobib ideaalselt ka tundlikuse all kannatavale nahale.

Kiehls2

See kehakreem sisaldab hulgaliselt E vitamiini ning ühtlasi niisutab minu ülimalt kuiva “vanainimese” nahka 24h tunni jooksul. Samal ajal on see ka väga kaitsev külma eest.

kiehls4

Tegemist on imetootega. Õli, mida tuleb kanda enne magama minemist näole ja kaelale. Väidetakse, et selle tootega murrad läbi kõikvõimalikud ilmastiku muutused. See ei niisuta nahka ainult talvel, vaid aitab ka suvel põletuse vastu. Paljud naised vannuvad, et see vähendab silmnähtavalt kortsukesi. Midnight Recovery Cencentrate on rohkem kui MUST HAVE! Kindlasti lähen peagi poodi suurema purgi järgi.
Millised on teie kogemused Kiehl’siga?
Follow me on bloglovin 
Follow me on Facebook

 

3 thoughts on “KIEHL’S!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s