HOUSE OF NINJA

Leban hetkel oma roosas voodis ja roosas toas. Tulin isadepäevaks Viljandisse ja kui vähegi oleks rohkem aega, tuleks siia iga nädal. See on nii harva, kui terve pere istub ühise hommikusöögi laua taga küünlavalgel ja ema küpsetatud õunakoogiga. Need ongi need ajad, mida ilmselt mäletame elulõpuni. Kas pole mitte muinajutuline päev? Võtka oma isalt ümbert kinni ja öelge talle, kui kallis ja tähtis ta teile on. Family first!
Hüppan siit nüüd kiirelt teisele teemale. Paljud on minu käest küsinud, mis on vogue tants, mida tähendab “house”, mis tähtsus on House of Ninjal, kui suure osa moodustab minu elust tants? Selleks suunan teid Elu24 lehele, kust saate vastused kõikidele küsimustele, mis puudutab mind ja tantsu. Kui aga siiski jäid mõned küsimused õhku rippuma, siis kirjutage siia kommentaaridesse ja vastan meeleldi.
Loe artiklit SIIT.
Pic by Risto Štukert
Räägime,
Kätriin
IMG_8206_1
IMG_8243_1
IMG_8198_1
IMG_8200_1
IMG_8236_1
IMG_8213_1Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
Follow me on Facebook – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161

3 thoughts on “HOUSE OF NINJA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s