BALMAIN x H&M LAUNCH

Balmain x H&M on vallutanud blogid, ajakirjad ja ka meie südamed – vähemalt minu küll! Olete sellest juba ilmselt väsinud, aga kirjutan natuke teise nurga alt, et miks on see minule nii südamelähedane ja tähtis.
Kes natuke rohkem on Balmain x H&M reklaami, esmaesitlusega NYC’s ja üleüldse kogu temaatikaga kursis, siis on ehk näinud, et tippmodelli Kendall Jenneri kõrval seisavad vogue tantsijad, eeotsas modelli ja koreograafina minu õpetaja ning House of Ninja isa Javier Ninja, keda isegi meedia kutsub suuremaks staariks, kui Kendall Jennerit. Muide Javier Ninja on käinud Eestis kaks korda ning viimati sai teda näha JJ-Street Baltic Sessionil, mis leidis aset kõigest mõned nädalad tagasi. House of Ninja on kui üks suur perekond, mis koosneb 139st tantsijast ülemaailma ning kuna Javier on Ninjade isa, siis võite arvata, kui uhke ma olen. Lisaks on Javier osalenud ka mitmetes muusikavideotes ning ühtlasi ka Super Bowlil koos Madonnaga. PS! Leiad meid koos minu Instagarmist must-valgel pildil. Kuna olen tegelikult veel verivärske Ninja, siis peaegi leiate selle kohta põhjaliku artikli, et mida see Ninjaks olemine tähendab. Võin julgelt välja öelda, et see on suurim saavutus minu elus kohe kindlasti!!!!
Olgu räägin natuke ka kollektsioonist endast. Kõik eelnevad disainerid, kes on olnud koostöös H&M’ga on teinud head tööd, kuid koostöö Balmainiga on teine level ja seda kõige paremas mõttes. Balmaini iseloomustavad satiin, tikandid ja kehasse istuvad rõivad ning ka seekord prantuse hurmur Oliver Rousteing on säilitanud Balmaini luksuse. Kollektisoon on tõesti väga-väga sarnane Balmaini kollektisoonidele, alustades tikandkleitidest lõpetades Balmaini logoga T-särgiga.
Kollektsioon on küll pisut kallim, kui eelnevad disainer kollektsioonid, aga olgem ausad, varem pole ka nii suursuguse brändiga koostööd tehtud. Soetada endale 169€ Balmaini kingad ei ole kohe kindlasti kallis. Mina nimetan luksusbrändide rõivaesemed pigem kunstiks kui tarbeesemeteks. Tean, et sellele kollektsioonile on kulutatud tohutu aeg ja seda on ka igast nurgast näha ning see aeg teebki sellest kunstiteose.
Ma ei hakka siia postitama kampaania pilte, kuna ilmselt olete sellest juba surmani tüdinenud. Küll aga jagan teiega 29. oktoobril toimunud Balmain x H&M esmaesitlust, mis toimus Renard Coffee Shopis. Nähes oma silmaga ja olles kätega katsunud neid tooteid, siis ütlen sellele kõigele suure JAH sõna! Näeme 5. novembril kell 8:00 Postimaja H&M’s. Mis tooteid ma osta kavatsen, seda veel ei tea. Haha, muidugi ei tea, millele üldse jaole pääsen.
Vaata ka minu eilset Buduaar.ee päeva looki SIIT.
Musid,
Kätriin

vogue8

Paremal Javier Ninja

DSC09344

DSC09336

DSC09340
DSC09364

Screen Shot 2015-11-02 at 21.03.02Pilt – Elu24

Screen Shot 2015-11-02 at 21.03.18Pilt – Elu24

Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
Follow me on Facebook – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161

4 thoughts on “BALMAIN x H&M LAUNCH

 1. Varasemalt on H&M teinud koostööd Versace, Jimmy Choo, Karl Lagerfeldi, Lanvin jpt – kindlasti ei saa öelda, et nad on vähem tuntud/tegijad kui Balmaini moemaja. Ja nendegi hinnad pole tegelikult soodsad olnud.

  Sotsmeediale ja reklaamile on Balmaini koostöö puhul seekord eriti suurt rõhku pandud ning seetõttu ka rohkem kõlapinda ja kajastust saanud. Kõikvõimalikud kanalid lihtsalt kisendavad sellest 😀

  Aga ise lähen ka 5. hommikul sinna järjekorda:D

  Like

  1. Minu jaoks on kindlasti Balmain siiani tugevaim disainer kollektsioon, järgmised siia kõrvale sobiksid ideaalselt Chanel, Lanvin, Givenchy 😀 ja olen kursis ka eelnevate disaineritega, aga 650$ kleiti pole veel minu teadmiste põhjal müüdud. See kõigest minu isiklik arvamus asjast 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s