CO-ORDS X SOFT TRENCH OUTFIT

Olete märganud kui soe väljas tegelikult on? Hetkel naudin neid ilmu nii palju kui saan ja ei mässi end veel tuhande kampsuni alla. Võtame veel viimast ja kanname uhkusega seelikuid/ kleite/jakke/ kingi ( väike üleskutse 😀 ).
Outfiti valides väljusin natuke oma mugavustsoonist. Ilmselt olete märganud, et olen väike laiskvorst, kes tahab ainult dressipükse, teksasi ja papusi kanda. Seekord siis panin selga co-ords komplekti e. ühest ja samast kompletist pluusi ja seeliku. Mõni aeg tagasi oli see veel eriti popp teema, kuid minu jaoks co-ords ei kaota oma ägedust iialgi. Peale viskasin eriti pehme ja siidjase Lindexi trenchi. Kahjuks ei kanna seda trenchi väga tihti, kuid igakord kui selle selga panen, tunnen end eriliselt. Mõni asi võib ju kapis olla selline, mida igapäevaselt ei kanna, aga kui ükspäev selle selga paned, siis kohe on nii hea tunne. Jaaa muidugi jalga panin Nike Air Max Thead ( oh üllatust, eks?! 😀 ).
Ilusat reedet armsad!
Pic by Brita Kikas
Muah,
Kätriin
                         Lindex trench/ Gina Tricot co-ords/ Nike Air Max Thea/ Gina Tricot sunglasses
ü9

ü7

ü6

ü8

ü2

ü3

ü5

ü10

ü4

ü1Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
Follow me on Facebook – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161

2 thoughts on “CO-ORDS X SOFT TRENCH OUTFIT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s