CENTRAL PARK X OUTFIT

Veel viimased päevad siin imedemaal ja siiani nii palju teha, vaadata, käija. Kuid mitte ükski minut pole raisatud Central Parkis. Täna käisin seal koos JJ-Street õe Itaga. Kõndisime maha palju kilomeetreid ja nautisime seda hetke, mida jään ilmselt pikalt mäletama. Muide võin nüüd uhke olla, kuna sõime REAL American Cheescake. Tekkis küsimus, et kas ma olen ikka varem juustukooki söönud :D.
Central Parkis tegime ka kõige vingema vaatega kohas kiired pildid. Haha, NYC’s olles olen muutunud riiete suhtes väga laisaks või hoopis mugavaks?! Sellega võib täitsa ära harjuda, ups :D. Mugavad tossud ja dressid on ainus, millega saab siin seda meeletut tempot hoida (pean tunnistama, et igatsen riideid, mis istuvad mul Tallinnas, hehe). Kui olete märganud, siis mul on uus armastus, milleks on New Era cap, mis kaitseb mu nägu selle tohutu päikse eest ja muidugi selle välimus, mis fitib peaaegu kõigega.
Musid, kallid
Kätriin
                            Calvine Klein shirt/ H&M shorts/ New Era cap/ Nike Air Force 1
calvin1
calvin2
calvin3
calvin4
calvin5
calvin7
calvin8
calvin9
Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
Facebook – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161

2 thoughts on “CENTRAL PARK X OUTFIT

  1. Nii cool näed välja, väga NYC! Sul on selline stiil ka, et saad seda endale lubada (heas mõttes ainult!), ma arvan, et kui ma sama komplektiga kuskile läheksin, mõtleksid inimesed, et ma olen pidžaama selga jätnud 😀
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s