I’m in New York

Hey armsad!
Seekord alustan postitust pöördumisega, kuna pole teiega suhelnud umbes juba 100 aastat ja mul on sellepärast nii suured süümekad. Enne New Yorki sõitu oli vaja Eestis tohutult palju asju korda saata, kuna olen siin ju peaaegu, et 3 pikka nädalat. Haha, aga ma olen nüüd siin!!!! Esimesed päevad on olnud nii kiired, kuna võite ise arvata kui palju on vaatamist ja käimist. Aga nüüd juba palju-palju rahulikum ja hakkame juba vaikselt ellu tagasi sulanduma. Annan teada, et postitusi hakkan tegema Eesti aja järgi nelja-kuue ajal.
Natuke siis USA juttu ka. Ilmaga on praegu vedanud, ei ole liiga palav ega ka külm. Päevad on meil pikad, magama lähme 1 öösel ja ärkame hiljemalt kell 8 hommikul või varemgi. Praegu oleme ringi vaadanud rohkem New Yorki südames, peamiselt Times Square läheduses. Suurt šoppingut veel teinud ei ole, kuna hetkel proovime aru saada, et mis hinnad kuskil on. Kuigi natuke olen juba ennast premeerinud, hehe :). Kuid kõige tähtsam on selle tripi juures siiski tants. Hetkel olen jõudnud ühte klassi ning täna võtan kaks juurde.
Ja muide, kui soovite veelgi rohkem infot meie tegemistest, siis külastage kindlasti JJ-Street Dance Companfy Facebooki fännilehte.
Praegu aga postitan pilte maailma parimast makroonide paradiisist.
Musid, kallid
Kätriin
LADUREE1
LADUREE2
LADUREE3
LADUREE4
LADUREE5Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
Facebook – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161

2 thoughts on “I’m in New York

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s