L’Oréal Paris Makeup Genius

9. juunil käisin L’Oréal Paris üritusel, kus tutvustati uut innovatiivset mobiilset meigirakendust Makeup Genius. L’Oréal Paris Makeup Genius on tänases ilutööstuses tõeliselt murranguline rakendus. Rakenduse abil saab proovida, kuidas L’Oréali kosmeetikaletis olevad tooted kasutajale sobivad ehk siis enam ei pea poes kümme huulepulka endale peale määrima, selle töö teeb nüüd ära Makeup Genuis app. Tulemused on üllatavalt realistlikud ja minu õhtu oli igatahes sisustatud. Haha, nüüd saab teha kiireid selfisid, ilma et ennast meigi alla matta :D. Soovitan soojalt see rakendus oma telefoni tõmmata ja uskuge mind esimene tund aega on kenasti planeeritud. NB! Viimasel pildil ei ole ma kasutanud huulepulka ega ka silmalainerit. Head mängimist.
Musid, kallid
Kätriin
DSC01109

HJfGcghpmTnDtv50Kom3dyLmDm-0llOWe2X9nk5DidE

L'Oréal 09.06 (11)


loreal3

loreal4

MtAkjW8pRUd-ohZy2Om7ECgYsNnLuaHy3tKSt7N9WKw

loreal2Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s