Maybelline The Nudes Make up Tutorial

Kindlasti olete näinud juba nii mõnegi blogija Maybelline The Nudes paletti meigi videot. Jahm, ka mina osalen sellel väiksel võistlusel, nimelt 12 Eesti blogijat tegid uue Maybelline The Nudes palettile video. Kõige rohkem vaatajaid kogunud blogia saab uue peegelkaamera omanikuks. Seega siin on teil võimalus mind aidata ning seda videot jagada! Kuid mõeldes teile, siis Maybelline jagab välja igapäev The Nudes meigipaleti. Selleks tuleb sul minu videot Facebookis jagada ja lisada juurde #MINUNUDESPALETT (ära unusta videot avalikult hoida) ning kui sul veab, siis Maybelline meeskond võtab sinuga personaalselt ühendust. Kõikide blogijate videod leiad siit: http://www.maybelline.ee/ee/the-nudes-palette
ENJOY 😉
Musid, kallid
Kätriin

MINU VIDEO:https://www.youtube.com/watch?t=90&v=ue6ormTHFoE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s