Ripped jeans x Converse

Ma pole kunagi olnud eriline tenniste fänn, kuni hetkeni, kui poes proovisin lumivalgeid nahast Conversesid ja voilaa, ma ausalt ei tea milline vabaaja jalats oleks nii mugav ja mis leiab nii palju kasutust. Muidugi tenniste juurde sobib perfektselt praegu kõige popimad püksid, milleks on kümnest kohast katkised teksad. Enda “räbalad” soetasin Zarast, kuigi neid lähemalt vaadates, saab igaüks need ise endale teha. Kahjuks mul ei ole kapis praegu teksapükse, mida ma ei kanna, seega ei ole midagi hetkel lõhkuda. Ja kes ei tea, kuidas ise lõhkiseid teksaseid teha, siis terve Youtube vohab nendest videotest. Sisestage otsingusse nt ” How to make ripped jeans”.
H&M trend blouse/ Zara jeans/ Bershka backpack/ Gina Tricot sunglasses
Musid, kallid
Kätriin
converse1
converse2
converse3
converse4
converse5
converse6
converse7
converse8
converse9
converse10
Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

8 thoughts on “Ripped jeans x Converse

 1. Lõhkised teksad on ka mul soetatud juba kunagi ammu Zarast, ongi vist õige aeg kapist välja otsida. Converse tennised ka minu kõige mugavamad jalanõud. Sobivad paljude asjadega kandmiseks. Minul on aga tekstiilist 🙂

  Like

  1. Tänan komplimendi eest, aga pole kunagi spreipäevitusust teinud, ei kasuta ka taolisi kreeme ning solaariumis käisin viimati eelmisel kevadel enne suve 🙂 aga ütlen ausalt, et ise ma küll erilist jume ei näe. Vb meik sellisel juhul 🙂

   Like

   1. Võib-olla tõesti asi meigis, aga koguaeg on selline ilus pruunikas jume sul peal 🙂

    Like

 2. LOVELY LOOK DARLING, YOU ROCK WEARING THAT WHITE TOP SHIRT AND RIPPED JEANS, NO SOCKS CONVERSES ARE WONDERFUL AND YOU LOOK PRETTY SEXY ON THEM, YOU’RE A GODDESS, OMFGGGGGGGGGGGG SWEETIE, I LOOOOOOOOOOOVE IIIIIIIIIIIT SOOO MUUUUUUUUUUCHHH, I AM ABOUT TOOOOOOOOOOO EEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXPPPPLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s