Tartu Jooksumaratoni tulemused ja muljed

Parimatest parim nädalavahetus. See oli üks tõeline roadtrip. Trippi alustasime Tallinnast ning sõitsime Tartusse nautima maailma kõige ilusamat kevadilma, siis kimasime Otepääle ning nautisime head sööki. Pühapäeval pärast jooksu sõitsime esmalt Jõgevale Joeli emale külla ning nädalavahetuse lõpetasime Viljandis minu vanemate juures.
Kuid nüüd kõige tähtsama juurde –  33. Tartu Jooksumaraton. Osalesin 23km jooksus esimest korda ja usun, et sellest saab minu uus iga-aastane traditsioon. Raja läbisin ajaga 2:08:06 ja keskmine kilomeetri aeg oli 5:29. Koht 997 ning naiste arvestuses 142. Suures osas oli metsarada ning õnneks oli rada kuiv, seega jooksurajaga oli kõik väga hästi. Ilm oli maratoniks täpselt selline nagu olema peaks, kraade natuke alla 20 kraadi, tuulevaikne, kuiv.
Kuid mis peamine, MA ARMASTAN JOOKSMIST nüüd veelgi rohkem. Praegu otsin uusi maratone, kuhu jooksma minna. See peab tõesti paika, et kui korra annad oma näpu mistahes maratonile, siis sinna sisse sa jäädki. Kui kellegil on küsimusi seoses pikamaa jooksmisega, siis olen avatud vastama kõikidele küsimustele.

NB! Juba homme loosin Teazy teatox 14. päevase kuuri, seega nüüd on viimane aeg loosimisest osa võtta, kirjutades minu eelmise postituse alla oma nime ja e-maili. Mõned on mulle kirjutanud, et neil ei ole wordpressi ega ka bloglovinis kasutajat, seega nad ei saa mind seal followda. Sellest pole midagi ning saate ikka Teazy teatox giveawayst osa võtta.
Musid, kallid
Kätriin
11212480_10204059321029393_640581635_n
DSC00815
DSC00814
DSC00806

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s