GIVEAWAY Teazy teatox

Viimane nädal on olnud super kiire ning kahjuks pole jõudnud maksimaalselt blogiga tegeleda. Üritan seda nüüd kuidagi heastada, tehes oma esimese GIVEAWAY. Nimelt loosin välja 14 päevase Teazy teatox kuuri, mis on mõeldud puhastamaks oma keha seesmiselt. Minu 28. päevane kuur sai paar päeva tagasi läbi (kahjuks). Selle kuuri ajal siiski natuke ka patustasin ning tõsise hüppeliigese vigastuse tõttu pidin trennist eemal olema ligikaudu 3 nädalat, mis omakorda mõjutab teatox kuuri lõpptulemust. Kuid sellegipoolest kaotasin 1,5kg, mis on ülisuper tulemus (kaalukaotuse suurus sõltub ka kehamassist). Kuna kaalusin kuuri alguses umbes täpselt 51kg, siis nüüd olen natuke alla 49kg (ps! olen kõigest 164cm pikk).
Teazy aitab langetada kaalu, vähendada söögiisu, kiirendada ainevahetust, puhastada organismi ning saada juurde lisaenergiat. Võin käsi südamel öelda, et see kõik toimib just nii nagu lubatud. Pakiga kaasa annan ka väikse juhendi, et mida selle 14 päeva jooksul vältida, et tulemus oleks maksimaalne! Praegu on viimane aeg teha oma kehale pai ning läbida Teazy 14 päevane väga nauditav kuur. Peale kuuri on seesmiselt palju kergem tunne ning energiat on rohkem kui kunagi varem.
Rohkem informatsiooni Teazy teatox kuuri kohta leiad siit www.teazy.ee 

Kuidas loosimisest osa saada?
– ole minu blogi follower (wordpress/bloglovin)  http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583 
– LIKE minu Facebooki lehele https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161?fref=ts
– lisa kommentaaridesse oma nimi ja e-mail
Võitja kuulutan välja Facebooki fännilehel (Kätriin Kübar blog) juba teisipäeval (12.05.15).

Musid, kallid
Kätriin
teazy1

44 thoughts on “GIVEAWAY Teazy teatox

  1. Soovin osa võtta Teazy teatoxi giveaway’s, sest see pidi olema super tee ja loosimise päeval on mul ka sünnipäev! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s