Bodysuit

Olen avastanud enda jaoks bodysuite. Varem ei saanud aru, et miks mõned eelistavad bodysuite tavaliste puuside/topide asemel. Aga noh, eks meil ongi kombeks jagada “kogemusi” asjadest, mida ise pole proovinud/näinud. Ja siin ma nüüd olen, iga teine pluus, mida endale soetan ongi body. Need istuvad suurepäraselt ümber keha ning püsivad vankumatult paigal. 
Selle toreda kardigani soetasin endale Postimaja H&M’st. Kui ma ei eksi, siis see peaks veel täitsa saadaval olema. Üks pikem kardigan on just kõige mõnusam külmemateks suveõhtuteks, seega arvan, et sellest kardiganist tuleb kõige kantavam ese minu riidekapis.

Ilmselt olete palju kuulnud, et Eestis jagatakse blogiauhindu. Olen sattunud “Kõige stiilsem blogija” kategooriasse. Soovin kohtuda teiste Eesti toredate blogijatega ning seega ootan Teie kõigi hääli. NB! Ma ausalt ei tea, miks mind ei leia kasutades “finderit”. Seega tuleb teil mind üles otsida ning “Kõige stiilsem blogija” kategooria on ühtasi ka eelviimane kategooria. 25.05 on viimane päev hääletamiseks.
LINK: https://surveer.com/s/MS6YDBNB
Tegutsen nüüdsest oma blogiga ka Facebookis – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161?fref=ts
H
&M trend cardigan/ Missguided bodysuit/ Gina Tricot trousers/ Chanel espadrilles/ Mango bag
kumu1
kumu 5
kumu2
kumu3
kumu4
kumu6Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

2 thoughts on “Bodysuit

  1. Mulle meeldib bodyde juures kõige rohkem see, et nendega võib vabalt kükitada ilma et särk püksist välja tuleks! :)))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s