Teazy vol 2

Teen vahekokkuvõte sellest, kuidas on mul Teazy teatox 28. päevase kuuriga läinud. Nagu olen lubanud, siis olen alati oma lugejatega aus ja kahjuks olen natuke patustanud. Nimelt olen söönud mõned päevad magusat, tarbinud piimatooteid (aga ausalt väikestes kogustes) ning kahjuks ei saanud vastu ka oma ema tehtud leivale. Olen vahepeal reisinud Rootsi ja Soome ning reisidel on lihtsalt üliraske toitumist jälgida ning üldjuhul kipume siis ka rohkem lubama. Seega tuleb tõdeda, et tulemus ei ole see, mida olen oodanud ja kaalule ma ei julge veel minna :D, kuid olen taaskord õigel lainel, et saavutada püstitatud eesmärgid. Jaaaa kahju, et Teazy õhtuteed tuleb juua ülepäeva, kuna mulle see tõsiselt maitseb ja peale õhtuteed tunnen end kuidagi eriti hästi.
Täna on aga super buzy päev, kuna reede võtan natuke vaiksemalt, sest homme on outfit pildistamise päev, seega olge ikka valvel. Fingers crossed, et homme oleks ilus ilm.
Tarbige Teazy teed ja olge muhedad. Teazy imeteed saad osta www.teazy.ee 
Musid, kallid
Kätriin
teazyFollow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s