VABANDUST!!!!!!!!

Annan teile suure suure suure suure kurbusega teada, et ma kahjuks ei saa osaleda suurepärasel Moeblogijate Kirbuturul. Nimelt minu elukaaslane tegi mulle üllatuse ja ostis samale päevale lennupiletid Stockholmi, et minna vaatama tantsuvõistlust Streetstar. Kahjuks reisi tühistada ei saa, kuna hotellid ja kõik pilteid on juba ostetud. Tahan siiski teid kõiki tänada, et tundsite selle kirbuturu kohta nii suurt huvi ja kirjutasite mulle personaalselt, et tulete minu riidekappi uudistama. Kuid annan siiski teada, et otsin uut kohta, kuhu saaksin oma riideid müüma tulla. Igatahes kaks suurt kohvrit on juba teie jaoks kokku pakitud. Kuid kindlasti ärge jätke Moeblogijate Kirbuturule minemata, kuna peale šoppamise leidub seal veel palju palju muudki põnevat.
Kui oskate soovitada, kuhu võiksin müüma minna, siis andke palun ikka teada.
Musid, kallid.
Kätriin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s