Imelised pühad x outfit

Millised imelised pühad ja oi oi kui tore nädalavahetus! Pühad on selleks, et veeta aega oma kõige armsamatega. Neljapäeval tegime natuke nalja Liisi ja Kadriga ning reedel jätkasime seda… 😀 siiani võin naerda end laua alla, kui kõike seda meenutama hakkan. Laupäeva veetsin kodus ja tegime perega tavalisi pühadetoimetusi, värvisime mune ning valmistasime pühade rooga. Täna hommikul korraldasime munade koksimis võistluse, mille võitjaks osutus minu ema (kui ma õigesti mäletan, siis ta vist ongi kõik aastad võitnud) :D.
Outfit on lihtne, kuid piisavalt efektne saamaks kiidusõnu. Märksõnaks on seekord põlvikud, sest need lihtsalt muudavad kogu look’i saja protsendiliselt. Meil kõigil on kapis üks suurem/pikem pusa, kampsun vms lohvakas ese ning kui sinna alla visata ühed põlvikud on outfit kohe palju mängulisem. Üleriideks sobib meie kõigi lemmik nahktagi või bomber ning muud imet siin ei olegi. Pean ka ära märkima, et sellel kevadel on igal pool müügil eriliselt lahedad päikseprillid. Olen juba ühe korraliku varu endale soetanud, mida tahan peadselt teiega jagada.
Musid, kallid.
Kätriin
Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583
NB! Tegutsen nüüdsest oma blogiga ka Facebookis – https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161?fref=ts
Mango leather jacket/ Zara cardigan/ H&M over knee socks/ Zara boots/ Reserved hat/ Monton sunglasses/ Zara bag
kaabu5a

kaabu4a

kaabu3a

kaabu1

2 thoughts on “Imelised pühad x outfit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s