Teazy teatox

1. aprillist alustasin oma 28. päevast Teazy teatox organismi puhastuskuuri. Nimelt soovin oma keha puhastada toksiinidest ja mürkidest ning teatavasti peale kuuri on nii keha kui ka vaim täis energiat. Samuti ei saa mainimata jätta, et “detox” kuurid aitavad ka kaalunumbrit vähendada. See tuleneb sellest, et kuuri ajal tuleb erilist tähelepanu pöörata söögile ning samuti Teazy teatox teed sisaldavad komponente, mis soodustavad seedimist, jääkainete väljutamist, leevendavad seedehäireid ja vähendavad veresuhkru taset. Teazy teega oli kaasas ka väike raamat, kus on väga ilusti kirjas, milliseid toite vältida ja mida süüa. Vältida tuleb rafineeritud ja töödelduid toite, suhkrut, piimatooteid (sisaldavad küllastunud rasvu, mis raskendavad seedimist ning lisaks soodustavad piimatooted lima tootmist, mis muudavad organismi puhastamist keerulisemaks), gluteeni sisaldavad toidud (nisu, oder, rukis, kaer…), transrasvad, alkohol, kohv, sigaretid ning liha (annab maksale lisakoormst). Rõhutan veelkord, et neid toite tuleb vältida puhastuskuuri ajal. Selle 28. päeva jooksul võin süüa seemneid ja pähkleid, aedvilju, väävlit sisaldavad toidud (sibul, küüslauk, muna), marjad, puuviljad, kaunviljad, täisterviljad (tatar, hirss, kinoa, gluteenivaba kaer), taimsed piimaasendajad ning loomulikult suurtes kogustes vett. Kuna tegemist on nelja nädalase kuuriga, siis iga nädal teen väikse postituse, kuidas mul koos Teazyga läheb. Seega hoidke ikka silmad lahti.
Ja mul on teile super uudis ka. Te saate seda kuuri minuga koos läbi viia soetades endale Teazy teatox teed kasutades sooduskoodi teazykatriin. Soodustus kehtib 10. maini. Terve ja õnneliku keha ning vaimu nimel ei tohiks me kunagi kokku hoida, kuid kahjuks kipume seda tihtipeale tegema.
Kõigele lisaks sai valmis minu Facebooki leht, Kätriin Kübar blog, mille leiate siit –  https://www.facebook.com/pages/Kätriin-Kübar-blog/364868957034161?fref=ts Vajutage LIKE, kui soovite olla rohkem kursis minu tegemistega ning üsnapea tuleb ka esimene GIVEAWAY.
Ohhh nüüd küll palju lugemist, aga järgmisena juba make up ja outfiti lainel tagasi.
Musid, kallid.
Kätriin
Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

                                                                    www.teazy.ee    

teazy1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s