Inspiratsioon

Eelmisel nädalavahetusel võtsin osa esimesest blogijatele suunatud üritusest/ koolitusest, mis kestis kaks päev. Koolitajateks olid http://www.hellobloger.ru asutajad Venemaalt. Esimene koolituspäev oli suunatud ettevõtjatele, et selgitada blogide tähtsust tänapäeva ühiskonnas ning laupäevane päev oli mõeldud blogijatele, kus räägiti, kuidas oma blogi edendada. Sain tõsiselt palju uusi ideid, mida kindlasti hakkan oma blogis rakendama. Kuid mis peamine, veendusin taaskord, et blogi tegemine oli ainuõige otsus. Siinkohal tahangi tänada teid minu armsad lugejaid, kes te olete mulle juba niipalju positiivset tagasisidet andnud. Luban kindasti, et hakkan palju tihedamini blogipostitusu tegema. Kevad on mind alati inspireerinud ning ei suuda juba ära oodata ees ootavaid fotoshoote. Pikk ja kurnav talv on lõpuks seljataga ja iga eesootav päev on järjest soojem, valgem ja rohelisem. Ja no loomulikult ootan juba kevadriiete kandmist, kusjuures kevad outfitid on mind alati kõige rohkem inspireerinud.
Musid, kallid.
Pic by Birgit Veskiväli

 Zara coat/ Zara cardigan/ Zara t-shirt/ River Island jeans/ Zara boots/ H&M leather gloves

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s