Triibud

Ohhh, esimest korda sain teha blogipilte päikselise ilmaga. Siiani pole see kahjuks veel õnnestunud, kuna iga nädalavahetus on tõsine koerailm. Ehh, ega needki pildid tegime Britaga teisipäeval :D. Haha, kui inimesed räägivad ilmast, siis tähendab see seda, et neil ei ole millesti muust rääkida. Tegelikult on sellel postitusel siiski sisuline pool täiesti olemas. Nimelt tahan väljendada oma armastust triipude vastu. Viimased pool aastat ma lihtsalt värisen, kui näen triibulisi esemeid. Kusjuures arvasin, et see on ainult kiiresti mööduv nähtus, kuid mulle tundub, et triipude armastus ainult kasvab.
Seekord panin selga Zara pikavarukalise triibulise kleidi. Tegemist ei ole absoluutselt uue kleidiga, kaugelt sellest, olen selle nii ära kandnud, et peaks juba samasuguse uue hankima. See kleit on minu jaoks sama mugav kui dressipüksid ja pusa, sest see on mõnusalt lohvakas ja soe. Seda kleiti saab kombineerida kõigega – tossud, saapad, kingad, UGGid, mantel, nahktagi, vest jne. Perfect, kas pole?
Aaaa ja täna on täielik MY DAY, kuna saabusid kaua ihaldatud Stuart Weitzman over knee saapad ♥♥♥♥♥♥. Varsti leiate need saapad blogist.
Seniks aga…
Musid, kallid 🙂
Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

                                                                  Zara dress/ Guess beanie
IMG_4946

IMG_4933

IMG_4929

IMG_4940

IMG_4974

IMG_4966

IMG_4965

IMG_4953

IMG_5000

IMG_4990

IMG_4984

IMG_5018

IMG_5011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s