Ushanka

Lõpuuuuuks soetasin endale aastate pikkuse unistuse LÄKILÄKI. Ostsin selle nahkrõivaste poest Mr. Hollis. Tegelikult ma seda ostu ette ei planeerinud, aga kui nägin seda pikakarvalist mütsi, mis sobib ideaalselt ka minu vestiga, siis ei kahelnud enam hetkegi…

Oiii ja täna peale jooksmist sõitsime Joeliga Tartuss ning läksime Põhjaka Mõisasse lõunat sööma. Mis ma ikka öelda oskan, lihtsalt WAU kui head toidud ja mis leib, nämmmmmmm. Aga praegu oleme Joeliga Dorpatis ja tulin just näohooldusest, mis sisaldas pinnapuhastust, koorimist, mehhaanilist pooripuhastust koos aurutamisega, massaaži ja maski. Hooldus kesktis kokku 80 minutit ja umbes poole ajast ma lihtsalt magasin, sest massaaži osa oli liiga super. Nüüd on tunnike pausi ja järgmisena lähen spordimassaaži, kuna minu jalalihased on selle nädala trennidest väga valusad ja paistes. No loodame, et aitab. Peale spaa hoolduseid tuleb väikse kambaga õhtusöök ja saun ning siis paneks küll selle suurepärase, kuid üpris väsitava päeva lukku.

Musid, kallid.
Photos: Gregor Jürna (http://gregorjurna.com)

                           Zara coat/ Zara pants/ Boo Roo shoes/ H&M ring/ Mr. Hollies ushanka

IMG_5201

IMG_5200


IMG_5193

IMG_5174

IMG_5169

IMG_5154

IMG_5137

IMG_5134

IMG_5131

Follow me on bloglovin – http://www.bloglovin.com/blogs/katriinkubarcom-13439583

8 thoughts on “Ushanka

   1. Väga lahe ja kindlasti oleks veel riideid mida tahaks, kuid kahjuks asun tallinnast kaugel😔 siis saab keegi teine nende kiftide pükste omanikuks.
    E.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s